SAMEN KLEUR ONTDEKKEN

SAMEN KLEUR ONTDEKKEN

Kleurenanalyse volgens het 78 Color System met een groep; een leuk uitje voor moeder en dochter, vriendinnen, zussen of collega’s.

Tijdens de kleurenanalyse gaan we opzoek naar ieders persoonlijke kleurenpalet. Ik zet jullie letterlijk in de spotlights en geef een advies op maat. Meekijken met elkaar naar het effect van kleuren op je uiterlijk (en innerlijk) maakt deze sessie tot een extra bijzondere ervaring, niet alleen voor jezelf maar ook voor jullie samen.

  • kleurenanalyse te Zutphen
  • uitleg van het 78 Color System en de toepassing van de Personal Color Card (PCC)
  • ontvangst Personal Color Card (PCC)
  • inzicht in jouw persoonlijke contrastwaarden
  • per persoon bespreken we 1 setje meegebrachte kleding
  • antwoorden op specifieke vragen over kleur in kleding
  • duur: als we ’s ochtends starten, houdt dan rekening met c.a. 5 uur, de lunch is inbegrepen, zonder lunch duurt de sessie c.a. 4 uur
  • ik zorg voor koffie, thee en iets lekkers.

Door de analyse ontdek je je eigen kleurenpalet en leer je erop te vertrouwen deze kennis ook toe te passen

Kleurenanalyse met regenboekdoeken

Harmonie
Heb je in de natuur weleens kleuren gezien die met elkaar vloeken? De natuur zorgt zelf voor harmonie. Daarom kijk ik tijdens een kleurenanalyse eerst goed naar de natuurlijke kleuren van je haar, ogen en huid. Daarna onderzoeken we samen welke kleurkarakteristieken jouw kwaliteiten en persoonlijkheid het beste tot hun recht laten komen: koel of warm, helder of gedempt, licht of diep. Door de analyse ontdek je je eigen harmonie met kleur en leer je erop te vertrouwen deze kennis ook toe te passen. Dat is de kracht van dicht bij jezelf blijven.

Als je ziet wat contrast voor je kan betekenen worden de effecten van kleur nog groter

Contrast
Bij de kleurenanalyse kijk ik niet alleen naar jouw ideale kleuren; ik kijk ook welke contrasten er van nature aanwezig zijn in jouw uiterlijk. Deze informatie helpt je bij het zelf maken van combinaties met de kleuren die jou laten stralen. Het is de finishing touch van de analyse. Als je ziet wat contrast voor je kan betekenen wordt het effect van kleur voor jou nog groter. Contrast speelt daarbij een rol in de wijze waarop je over kunt komen: zakelijker of toegankelijker, zachter of helderder.

De personal color cards van het 78 colorsystem

Lekker praktisch – Personal Color Card
Aan het einde van de analyse krijg je een handig kaartje: de Personal Color Card (PCC). Op dit kaartje staan alle kleuren waarmee jij goed uit de verf komt. Je gebruikt het als een meng-tool en hoeft niet opzoek naar precies die ene kleur op je kaartje, je gaat families van kleuren herkennen. Dat werkt een stuk praktischer en minder beperkend dan het systeem van de seizoenen. Het kaartje past in je portemonnee, je kunt het altijd bij je dragen. Heel handig!

Tijdsduur en dag
De kleurenanalyse duurt met 2 tot 3 dames c.a. 4-5 uur afhankelijk van het starttijdstip en wordt in overleg geboekt op een doordeweekse dag.

Lunch
Als we ’s ochtends rond 11:00 starten, zorg ik dat we een lunch hebben rond een uur of 13:00. Geef eventuele dieetwensen vooraf door.
Starten we om 12:00 dan is de lunch niet inbegrepen.

Investering
Deze sessie voor 2 tot 3 personen inclusief ontvangst van een PCC kost € 143,95 (incl. 21% BTW) per persoon.

Ben je ondernemer? Overleg met je boekhouder of je de kosten van de analyse als investering kunt opnemen in je boekhouding

Als ondernemer kan het erg belangrijk zijn dat je er representatief uitziet. Ben je ondernemer? Overleg met je boekhouder of je de kosten van het pakket als investering kunt opnemen in je boekhouding onder ‘presentatiekosten’.

De genoemde prijzen zijn exclusief aankoop van kleding en toebehoren.