Outfits verzameld – voorjaar & zomer 2021 – deel 2

Outfits verzameld – voorjaar & zomer 2021 – deel 2

Voor onze community “Ontdek jouw kledingstijl” delen we als leden dat willen elke dag onze outfit aan de hand van een mini-opdracht die op zondagavond wordt aangekondigd. Zo komt het dat ik vrijwel elke dag een collage van mijn outfits maak. In deze blog zie je mijn verzameling voorjaar en zomer 2021. Dit is deel 2.

Voorjaar & zomer 2021

Wil jij ook een garderobe waar je elke dag blij van wordt?

Zou jij ook zo’n garderobe willen waar je elke dag blij van wordt? Dat kan! Eerst ontdek je welke kleuren jouw ideale kleuren zijn, daarna ga je aan de slag met het ontdekken van jouw persoonlijke stijl en vervolgens laat ik je zien welke kleding past bij jouw figuur. Met een garderobecheck sta ik je bij met het uitzoeken van je garderobe zodat je jouw kleuren en stijlen beter leert kennen. Een personal shopsessie maakt het nog leuker: dan komt alles bij elkaar en snap je helemaal wat bij je past. Stuur me gerust een bericht om te overleggen of ik jou kan helpen bij deze stappen!

Fotografie: Merijntje Betzema