Middag: kleur & natuurlijke make-up

Middag: kleur & natuurlijke make-up

Ben jij altijd al benieuwd naar je ideale kleurenpalet zowel voor kleding als make-up? Ben je nieuwsgierig naar de kleuren die jouw uitstraling en karakter positief beïnvloeden? Dan is deze middag waarin je kennismaakt met je ideale kleurenpalet en leert experimenteren met make-up echt iets voor jou.

Jouw natuurlijke schoonheid tot haar recht laten komen

Renate Memelink (de huidfluisteraar, holistisch schoonheidsspecialist) en Merijntje Betzema (schrijvende ontwerper en imago adviseur) verzorgen een middag voor twee personen in Zutphen waarin we jouw natuurlijke schoonheid tot haar recht laten komen en jij leert hoe je deze zelf kunt toepassen.

Wat mag je verwachten van deze middag?

Je gaat deze middag samen met je vriendin, collega, moeder of dochter kennismaken met de wereld van kleur. We starten met een kleurenanalyse volgens het 78Color System© waarin Merijntje is opgeleid. Deze kleurenanalyse is de basis van een imago advies. Je leert daarbij wat jouw natuurlijke contrast is zodat je beter weet hoe je kleuren kunt combineren.

Met het kleurenpalet dat tevoorschijn komt, weet Renate welke make-up je nodig hebt en gaat samen met jou kijken welke kleuren en soorten make-up het mooiste staan en passen bij jouw huid en wensen. Er is voldoende tijd om daarna zelf te oefenen met de make-up.

We vinden het belangrijk dat we vriendelijk zijn voor het milieu en onze huid. Renate werkt daarom met producten van natuurlijke oorsprong en kan je precies vertellen waarom deze make-up goed is voor je huid. Omdat Renate bij Merijntje het traject kleur, figuur en stijl heeft gevolgd, weet ze bovendien precies wat het effect is van het 78Color System©. De kleuren van de make-uplijn die deze middag gebruikt worden, zijn gebaseerd op die kennis.

kleurenkaartjes 78Color System

Met jouw ideale kleuren in de vorm van de handige Personal Color Card:
• shop je makkelijker outfits waar je jaren mee vooruit kunt;
• voel je je goed en blij in de kleuren die je draagt;
• kies je eenvoudig de juiste make-upkleuren die je laten stralen;
• zorg je ervoor dat niet alleen je uiterlijke kenmerken tot hun recht komen;
• maar ook je innerlijk en daarmee je uitstraling;
• maak je een beginnetje met bouwen aan een garderobe die ademt wie jij bent.

Een garderobe die ademt wie jij bent en make-up die je laat stralen

Met de kennis over natuurlijke make-up:
• leer je hoe jij je dagelijks kunt opmaken;
• ontdek je waarom natuurlijke make-up zo belangrijk is voor je huid;
• laat je jouw eigen schoonheid op een natuurlijke manier tot zijn recht komen zonder schade aan je huid en het milieu;
• weet je welke make-up je daarvoor nodig hebt;
• én hoe je deze kunt toepassen!

Natuurlijke make-up

Tijd voor experiment

Weten welke kleuren jou goed staan is één, maar hoe je natuurlijke make-up aanbrengt en toepast is twee! We vinden het dan ook belangrijk dat je op deze dag de tijd hebt om te experimenteren met de make-up.

Renate biedt je de mogelijkheid om de make-up die je op deze middag kunt uitproberen meteen te bestellen in jouw juiste kleuren. Hierna kun je deze make-up altijd opnieuw bij haar nabestellen.

Merijntje vraagt je van te voren kleding aan te trekken waarin je je heel goed voelt en waarover je complimenten krijgt in de vorm van “wat zie jij er goed uit vandaag!” en zal bij de gedragen kleding laten zien hoe jouw kleurenpalet zich hiertoe verhoudt. De Personal Color Card (PCC) die uit de kleurenanalyse komt, is voor jou en mag je mee naar huis nemen.

Shine-up poeder

Vervolgstappen imago advies met korting

Wees niet verbaasd als de ontdekkingen die je doet op het gebied van kleur nieuwe vragen oproepen en je zin krijgt om meer te gaan doen met jouw kleding. Merijntje biedt je de mogelijkheid om na de kleurenanalyse met een korting de vervolgstappen te zetten die verbonden zijn aan het imago advies. Je krijgt de prijs van de analyse à € 129,95 incl. BTW terug als korting op de adviesdagen die Merijntje aanbiedt.

Investering

Per persoon is de investering € 249,95 (incl. 21% BTW).
Deze dag organiseren we voor twee personen op een doordeweekse dag.
Inbegrepen zijn: huur locatie, handig kleurkaartje (PCC), koffie, thee, iets lekkers en fruit.

Locatie, tijd & voorbereiding

De locatie aan de Waterstraat 5 te Zutphen is goed bereikbaar met het OV (c.a. 10 minuten lopen vanaf het station) en er zijn betaalde parkeergelegenheden in de nabije omgeving. We vragen je om zonder make-up naar de sessie te komen omdat we kleurenanalyse zonder make-up gaan doen. Je trekt kleding aan waarin jij je mooi voelt en waarover je complimenten krijgt als “wat zie jij er goed uit vandaag”. Merijntje zorgt ervoor dat je een doek om krijgt die jouw kleding neutraal maakt. De middag is natuurlijk heel gezellig maar we vragen wel jullie opperste concentratie zodat je naar huis kunt met een gedegen advies waar je echt wat aan hebt. Eventuele voedingsallergieën of intoleranties kun je vooraf doorgeven aan ons. De middag duurt van 12:30 tot c.a. 16:30 uur.

Goodybag

We zullen een klein maar fijne goodybag voor je samenstellen omdat we het zo leuk vinden dat je dit bij ons komt doen

Good to know

We leggen deze middag de nadruk op de kleuranalyse en kennis over aan te brengen make-up. Niet inbegrepen bij deze middag zijn daarom de aan te kopen make-up, een digitaal verslag van de analyse of uitgebreide oefeningen met de kleuren, inzicht in dessins, stijlpersoonlijkheden en figuuradvies. Hou voor een basissetje make-up zonder kwastjes en doosjes rekening met een investering vanaf honderd euro.

Fotografie: Yvonne Renckens en Ellen Das