KLEURENANALYSE

KLEURENANALYSE

Kies voor de losse kleurenanalyse op het moment dat je niet meteen het hele pakket wilt afnemen maar wel een stap wilt zetten in de richting van een kledingkast vol zelfvertrouwen.

Tijdens de kleurenanalyse stel ik jouw persoonlijke kleurenpalet samen. Je komt bij mij op kantoor in Arnhem, echt een momentje voor jezelf. Ik zet je letterlijk in de spotlight en geef je een op maat gemaakt advies.

  • kleurenanalyse op locatie bij mij in Arnhem
  • duur: c.a. 2 uur
  • ontvangst Personal Color Card (PCC)
  • inzicht in jouw contrastwaarden
  • antwoorden op specifieke vragen over kleding & kleur
  • naderhand: werkboekje met persoonlijk advies, merkenlijstje en mini-moodboard

Door de analyse ontdek je je eigen harmonie en leer je erop te vertrouwen deze ook toe te passen

Harmonie
Heb je in de natuur weleens kleuren gezien die met elkaar vloeken? De natuur zorgt zelf voor harmonie. Daarom kijk ik tijdens een kleurenanalyse eerst goed naar de natuurlijke kleuren van je haar, ogen en huid. Daarna onderzoeken we samen welke kleurkarakteristieken jouw kwaliteiten het beste tot hun recht laten komen: koel of warm, helder of gedempt, licht of diep. Door de analyse ontdek je je eigen harmonie en leer je erop te vertrouwen deze ook toe te passen. Dat is de kracht van dicht bij jezelf blijven.

Als je ziet wat contrast voor je kan betekenen wordt de wereld van kleur nog groter

Contrast
Bij de kleurenanalyse kijk ik niet alleen naar jouw ideale kleuren; ik kijk ook welke contrasten er van nature aanwezig zijn in jouw uiterlijk. Deze informatie helpt je bij het zelf maken combinaties met de kleuren die jou laten stralen. Het is de finishing touch van de analyse. Als je ziet wat contrast voor je kan betekenen wordt de wereld van kleur nog groter. Het speelt ook mee in de wijze waarop je over kunt komen: zakelijker of toegankelijker, zachter of harder.

Lekker praktisch – Personal Color Card
Aan het einde van de analyse krijg je een handig kaartje: de Personal Color Card (PCC). Op dit kaartje staan alle kleuren waarmee jij goed uit de verf komt. Het past in je portemonnee dus je kunt het altijd bij je dragen. Heel handig!

Handig: een lijstje met (duurzame) kledingmerken die passen bij jouw karakteristieken

Werkboekje
Enkele dagen na de kleurenanalyse stuur ik je een werkboekje waarin je alles nog eens rustig kunt nalezen. In het werkboekje schrijf ik mijn persoonlijke advies voor jou. Verder maak ik een lijstje met (duurzame) kledingmerken die passen bij jouw karakteristieken. Het boekje wordt compleet met een mini-moodboard van de merken.

Tijdsduur
De kleurenanalyse duurt c.a. 2 uur en is inclusief koffie, thee, iets lekkers en de reservering van een ruimte bij mij op kantoor in Arnhem.

Investering
Een enkele kleurenanalyse kost: € 119,95.

Ben je ondernemer? Overleg met je boekhouder of je de kosten van de analyse als investering kunt opnemen in je boekhouding

Als ondernemer kan het erg belangrijk zijn dat je er representatief uitziet. Ben je ondernemer? Overleg met je boekhouder of je de kosten van het pakket als investering kunt opnemen in je boekhouding onder ‘presentatiekosten’.

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW en aankoop van kleding en toebehoren.
Buiten Arnhem reken ik een reiskostenvergoeding à € 0,30 per km op basis van nacalculatie.