DAG: KLEUR, FIGUUR, STIJL MET GARDEROBECHECK

DAG: KLEUR, FIGUUR, STIJL MET GARDEROBECHECK

Een dag besteed aan jouw kleur, stijl en figuur, mét garderobecheck.

Heb je veel kleding in je kast maar ben je niet gelukkig met je garderobe? Koop je regelmatig kleding en kom je toch vaak thuis met miskopen? Weet je niet goed hoe jouw innerlijk er vanbuiten uit mag zien? Dan is het tijd voor het (her)vinden van jouw persoonlijke kledingstijl!

Op weg naar een garderobe die ademt wie jij bent

Tijdens de dag ‘Kleur, figuur, stijl & Garderobecheck’ kom ik bij jou thuis en help ik je met het ontdekken van de basis voor een tijdloze garderobe die aansluit op jouw persoonlijkheid.

Je leert welke kleuren passen in jouw kleurenpalet, welk silhouet je hebt en welke kleding jouw figuur van nature goed doet uitkomen. We maken de inzichten compleet met de onthulling van jouw stijlpersoonlijkheden.

Door in jouw kledingkast te duiken leer je welke kleding past bij jouw kleurenpalet. Je ontdekt welke stukken jouw figuur goed doen uitkomen. Door het moodboard en de inspirerende vragen die je van te voren krijgt, zie je welke kledingstukken aansluiten op jouw stijlpersoonlijkheden.

Ik ga je door middel van jouw eigen kleding laten zien welke combinaties je kunt maken. Ook leg je op deze manier een basis voor de uitwerking van een of meerdere capsule wardrobes.

Voortaan weet jij wat écht goed staat!

Vind jouw persoonlijke kledingstijl – stap 1 en 2:

1. kleur-, stijl- en figuuranalyse

  • van te voren: je ontvangt een vragenlijst over jouw lifestyle
  • van te voren: je start met een eigen moodboard aan de hand van inspirerende vragen
  • kleur-, stijl- en figuuranalyse bij jou thuis (bereikbaar met OV)
  • ontvangst Personal Color Card (PCC)
  • inzicht in jouw contrastwaarden
  • inzicht in jouw figuur en aanzet tot eigen stijl

2. garderobe-check

  • antwoorden op specifieke vragen over jouw kleding
  • garderobe-check van de kleding in jouw kast
  • inzicht in verrassende combinaties van jouw huidige kledingstukken

Investering

De dag ‘Kleur, figuur, stijl & Garderobecheck’ kost: € 399,95 ex. BTW (€ 483,95 incl. 21% BTW)

Als ondernemer wil je er representatief uitzien. Ben je ondernemer? Overleg met je boekhouder of je de kosten van het pakket als investering kunt opnemen in je boekhouding onder ‘presentatiekosten’.

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW (tenzij anders vermeld) en aankoop van kleding en toebehoren. Buiten Arnhem reken ik een reiskostenvergoeding à € 0,30 per km op basis van nacalculatie.