CREËER DE ULTIEME UITSTRALING VAN JOU EN JE BEDRIJF

CREËER DE ULTIEME UITSTRALING VAN JOU EN JE BEDRIJF

Het ideale plaatje: alles klopt! Van een kledingstijl die ademt wie jij bent tot een huisstijl die volledig past bij jouw missie.

Ben jij toe aan de volgende stap in de uitstraling van jouw bedrijf?

Wil jij ervoor gaan zorgen dat zowel de uitstraling van de kleding die je draagt als de huisstijl van jouw bedrijf helemaal klopt bij jouw visie en missie?

Dan is het pakket ‘Creëer de ultieme uitstraling van jou en je bedrijf’ het traject waarnaar je opzoek bent.

In dit traject starten we bij het begin, de basis: kleur. Door middel van het 78 colorsystem waarmee ik werk, gaan we jouw ideale kleuren ontdekken. We ontdekken ook kleuren die voor jou een uitdaging zijn en zien kleuren die symbool staan voor de uitstraling van je bedrijf. Tijdens de stijlanalyse leggen we jouw stijlpersoonlijkheden bloot en ook die zeggen veel over de koers van jouw bedrijf. In de figuuranalyse laat ik je zien wat je kunt doen voor jouw figuur, om het beste uit jezelf te halen zodat jouw sterke punten tot hun recht komen.

Deze eerste stappen geven je al zoveel zelfvertrouwen in jouw uitstraling! Hoe zou het zijn als je huisstijl dit ook weet te reflecteren?

Omdat we nu zoveel gedetailleerde informatie hebben ontdekt zowel voor een geweldig kleurenpalet als voor een geweldige, persoonlijke stijl heb ik alle ingrediënten tot mijn beschikking om de volgende stap te zetten: het ontwerpen van jouw huisstijl!

Tijdens een personal shopsessie gaan we de kleding uitzoeken die past bij jouw persoonlijkheid. Jouw persoonlijkheid is namelijk de kern van wat je wilt uitstralen met jouw bedrijf en het is geweldig als je dit terugziet in jouw kledingstijl.

We gaan kijken welke fotograaf past bij jou manier van werken én we gaan onderzoeken wat je wensen zijn als het gaat om jouw website. Op basis daarvan raad ik je een fotograaf aan en een webbouwer uit mijn netwerk. Beiden breng ik in contact met jou en zo gaan we als team aan de slag om het totale plaatje compleet te maken!

Lijkt je dit wat? Laten we dan een keer een kop koffie of thee drinken om de mogelijkheden te bespreken!