De kunst om echt jezelf te zijn

De kunst om echt jezelf te zijn

Als jong meisje droeg ik opvallende kleurencombinaties en zelfgemaakte kleding. Op mijn dorpsschooltje nabij Deventer was dat echter niet ‘wat hoorde’. Daardoor verdween de liefde voor het vinden van een eigen kledingstijl naar de achtergrond. Met als dieptepunt de middelbare school waar ik me pas veilig voelde in die 501 die iedereen droeg en waaraan ik een hekel had. Pas op de kunstacademie in Arnhem, waar ik grafisch ontwerpen studeerde, vond ik mijn eigen kledingstijl terug omdat qua kleding alles kon en mocht!

Kleding is een heerlijk en handig middel om je persoonlijkheid tot zijn recht te laten komen. Zodra de kleuren, stijlen, materialen, en vormen van de kleding afgestemd zijn op wie jij ten diepste bent, wordt het eenvoudiger om vanuit ontspanning zichtbaar te worden. Dat geldt voor mij maar ook voor jou!

De kunst om echt jezelf te zijn, is voor mij een levenslange fascinatie. Mijn drijfveer in het leven is een wereld creëren waarin er ruimte is voor ieders kleur. Zodat jij en ik onszelf kunnen zijn.